1

KAU YANG BERNAMA PEMBUNUH CINTA...

Posted by Fiena on 11:21 PM
Well...Kelmarin aku dapat satu berita yang mengejutkan + mengecewakan..Terkejut sebab baru skang baru dapt taw..Tapi aku sendiri memang dah syak benda tu..Kecewa plak sebab die tak pernah nak teros terang tentang keadaan sebenar..Mungkin aku takkan terlalu marah kalau die wat pengakuan tu dari awal lagi..Sebab aku dah bersedia sket ngan keadaan tu..

Ape yang boley aku katakan adalah aku dah berjumpa ngan seorang lelaki yang pengecut..Pengecut sebab tak boley berteros terang ngan aku walaupon dah banyak kali aku bagi hint untuk die cakap perkara yang sebenar..Die rela main-mainkan ati aku daripada menjadi seorang lelaki yang gentleman..Keputusan yang die amik tu tak salah sebab memang patot pon die ikut kehendak family..Aku ni sape la kan pada die dan seluruh family die?Terang-terang kena reject tanpa sebab..Betapa hinanya diri aku ni..

Tapi pengakuan die tu tak seperti yang aku harapkan..Tak sepenohnya..Kalau kau nak salahkan diri aku atas segala masalah yang telah kite lalui,juz go with it..Aku tak kisah..Sebab pada sume orang kau lelaki baik..Cuma aku yang taw diri kau sape..Dan aku tak sekejam kau untuk mendedahkan keburukan kau pada sume orang terutama your family..Kau kejam sebab biarkan aku hidup dalam penipuan kau..Kau tuding jari pada diri aku untuk sembunyikan kesalahan kau..Dan kau biarkan kasih sayang aku ni makin bertambah..Kau biarkan aku yang tersua-sua ngan kau..

Saat kau kata 'yang pasti kau akan ikut kata family' secara automatik ko bunuh cinta dan kasih sayang aku..Sekelip mata dah berubah menjadi perasaan benci..Tahniah untuk kau sebab menjadi orang pertama yang aku benci sepenoh ati..Dan kau dah mati dalam hidup aku..Aku sendiri yang akan runtuhkan tembok cinta tu dan bina tembok baru..Kata akhir dari aku,kau takkan hidup sempurna macam orang lain selepas kau lukakan hati aku..Remember that!!


1 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.