0

M.A.I.D dan HARRIS

Posted by Fiena on 4:15 PM
Haallluuu...Setelah 2 ari tak dapat meng'on9'kan diri,arini baru boley on9...Internet wat hal plak..Naseb baik abangku rajin menelepon orang TM...Baru boley buka FB,emel,dan update blog ni..Ritu sebelum boley update macam banyak je benda yang nk dikongsi..Tapi skang sume dah ilang..hehehe...

Takpe...Kite citer pasal novel terbaru iaitu M.A.I.D karya Suri Ryana..Tajuk pon dah Maid kan?Mesti la citer pasal orang gaji yang bernama Noorul...Noorul ni dah lama jadi penganggur..(macam aku la..hahaha)..So die tekad nak pegi ke Agensi Pekerjaan..Dan keje yang ada pada masa tu ialah orang gaji..Gaji rm1200...Dah kire mahal la untuk orang gaji kan?Die pon on jela..Die panggil Tuan die Mr.F @ fussy sebab tuan die ni cerewet mengalahkan nenek kebayan...Nama betol tuan die Harris Tan Sri Hamdan..Anak orang kaya,duduk kat penthouse...Dorang tak pernah bercakap..Hanya main tulis-tulis note jerk..Bila dah mula bercakap,ada je benda yang Harris ni tak puas ati ngan Noorul...Asyik kena marah ngan tengking jerk...Harris ni ada adik lelaki bernama Haikal..Haikal ni memang jauh beza ngan Harris dan Haikal memang jatuh cintan ngan Noorul..Tapi Noorul dah mula sukakan Mr.F ni...Ada 1 fitnah yang melanda menyebabkan Harris dan Noorul terpaksa bernikah...Tiba-tiba datang plak sorang minah bernama Nurina dan Elisa gedik...Nak taw kesudahannya?Baca la citer ni..Review die pon ada kat laman web Kaki Novel...



Aku plak suka jerk kalau dapat orang macam Harris tu..Tapi masalahnya aku ni tak penyabo orangnya...Kang ada jerk yang kena marah balik ngan aku..hehe...Maklum la orang kate aku ni garang...Tak kenal maka tak cinta dik non...Garang-garang aku ada gak sifat lembut..Orang wat ayat sket pon dah boley nanges...Macam ayat ' leave me alone'...Tu pon boley wat aku terasa...

0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.