0

PELUKAN CINTA

Posted by Fiena on 3:28 PM
Haa....Kali ni citer pasal novel plak..Hal peribadi tolak tepi..Sebab kalau teringat jerk hal tu boley jadi sakit pale + sakit jiwa...Novel ni dah beberape ari gak la aku baca...Tak terlalu berat la sebab tak banyak konflik yang menyakitkan ati...Tajuk novel tu Pelukan Cinta...waaaa...Tajuk die pon dah romantik gitu...Citernye pon of course la kan...

Heronya Armand Daniel...Aweksnye plak Zulaikha Husna...Dorang berjumpa di universiti..Masa tu Zulaikha ni junior dan Armand ni abang senior...Dari situ la kenal dan untuk pertama kalinye Armand dan Zulaikha jatuh cintan..Kiranye dorang ni sama-sama first love la...Sweet sangat...
Dorang ni ibarat couple of the year sebab sama-sama padan...Sorang hensem,sorang cantik,dua-dua tinggi...So bile berjalan sangat seimbang...Jeles plak aku dengar...hehehe

Family Zulaikha bagi restu tapi tak bagi family Armand...Mummy Armand ni nak die ikut pilihan die..Dan die terpaksa berkawen ngan sepupu die atas sebab-sebab tertentu...Merana la si Zulaikha ni...Tapi die tak mudah untuk berpaling cari yang lain...Tabik spring sama die...Armand ni pon walau dah kawen tapi ati dan tubuh die tetap pada Zulaikha...

Nak taw camne dorang akan jumpe semula?Baca la novel ni...Tak rugi kalau beli...17 hennget jerk...Sehari pon boley abis baca sebab tak tebal pon...Selamat membaca...



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.