0

PILIHAN MAMA...

Posted by Fiena on 4:15 PM

Apa akan korang wat jika terpaksa berkahwin ngan pilihan oang tua korang?Nak trime atau tak?Dan saat korang trime calon tu tiba-tiba korang rasa diri korang dah jatuh cinta pandang pertama kat orang lain..Sanggup tak kecewakan ati family yang selama ni banyak mengorbankan jiwa raga untuk korang?Kalau nak taw jalan citer novel yang sangat-sangat sweet ni sila beli la ye...hehehe...Tajuknya Pilihan Mama...Karya Umie Nadzimah..Tak tebal pon..Sehari pon boley abis baca..Sila klik sini untuk baca sinopsis ye...
Pada pendapat aku plak yang selalu terputus tengah jalan ni,ok je nak trime pilihan mak aku..Sebab mesti la die pilih yang terbaik untuk kite kan?Mesti die taw anak die camne..Selagi aku takde pilihan ati selagi tu la die bebas pilih sesiapa yang die nak..Kalau ikut ati dah serik sangat berchenta ni..Memang nak je suruh my mom carikan..Tapi bile aku dah betol-betol ready la..Skang ni satu hape pon takde..Ati dah kering nak berkenal-kenalan ngan laki..Penat sangat..Nak ulang balik sume perkara..Kenal ati budi,pegi dating,gadoh-gadoh,pujuk-memujuk..Yang aku belom pernah lalui ialah pegi kenal-kenal ngan family sang lelaki..Tak taw camne bile kena wat camtu..Mau jadi bisu seharian..Dah la aku ni tak banyak cakap ngan orang yang aku baru kenal..Kalau dah bese tu no hal la..So korang doakan la supaya ati aku ni kembali basah..Tak kering sangat..hahahaha...


0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.