0

AKMAL vs BENJY

Posted by Fiena on 9:51 PM
Hallu sume.....Suda agak lama aku tak update blog...Bese la jiwa berkecamuk bak nyamuk yang banyak di tepi telinga...Ape yang aku merepek ni??hahaha....Tapi masih lagi ok..Aku kan steady..Kalau nangis pon sehari jerk..Pastu feel tu tukar jadi marah...Bab-bab ati dan perasaan ni kan kite susah nak paham dan susah nak tafsir...

Semalam tengok citer Awan Dania..Tiap-tiap isnin memang takkan miss kecuali kalau abang aku nak tengok bola..Tapi boleh tengok ulangannya plak..Setiap kali tengok citer ni mak aku mesti bebel kat Dania ni..Sebab pe??Sebab die marah sangat kalau Dania ni pilih Benjy dari Akmal..Alasannya sebab mak Akmal tu tak suke Dania..Tak nak bagi restu la..Mak aku memang pantang kalau family tak nak restu ni..Sebab die paham la kan situasi mak Benjy tu..Family Akmal plak terang-terang sukakan Dania..Awal-awal lagi dah bagi green light..Tapi yela kan..Takkan si Dania tu nak kawen ngan orang yang die tak sayang..

Kalau aku plak ada kat tempat Dania tu skang...Aku akan pilih Akmal..Family Akmal tu pon baik,ok,bagi green light..Dah tu anak Dato'...kehkehkeh...Tu ki
ra bonus la kan..Rupa ada,harta ada..Cuma kena terima die seadanya sebab Akmal tu dulu playboy..Bukan la sampai tua nak jadi playboy..Mesti la ada pikir nak ada family kan?

So...nasihat aku untuk sume orang,pilihlah seseorang yang family anda restui sebab restu mak ayah tu sangat penting..Oppsss...Lupa plak nak cakap aku skang very-very the single..Sape-sape yang nak isi borang dipersilakan..Tapi ngan syarat mesti single..Ada keje,harta sket-sket la kan sebab nanti camne nak sara aku ni..Hehehe...

0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.