0

16 Mei 2011

Posted by Fiena on 12:27 PM
Tarikh ni ada banyak kenangan...Yela sebab sempena hari guru...Selamat hari guru untuk sume guru-guru yang telah ajar aku...Mintak maap la banyak-banyak sebab saya suke gak kutuk-kutuk dalam ati..hahaha...Semalam memang banyak mengimbau kenangan masa kat sekolah ngan Wani..Abis sume citer klaka kuar...Yang paling banyak masa form 5 la..Sebabnye aku skang keje 1 opis ngan Wani...So ada banyak masa nk bergosip...yuhuuu...Aku pon ada la pernah mengajar budak-budak sebaya aku masa form 5..Jadi fasilitator Sains...Macam le terer sangat..Tapi SPM dapat A1...ewah...Setiap sabtu adalah ari yang ditunggu-tunggu oleh aku dan Wani..Bukan nak ajar sangat pon..Tapi excited nak g kelas sebelah...Menggatal jerk lebih...


16 Mei ni jugak adalah hari lahir abang aku iaitu Abang Wan...Tahun ni yang ke 34 tahun...waaa...Agak tue dah abang aku ni rupanye...Semoga sentiasa dilindungi Allah dan bahagie ke akhir hayat...Tahun ni die tambah anak lagi..Anak yang ke4...Harap-harap dapat baby boy la plak ye..



Semalam balik dari keje aku tros pegi kedai kek kegemaran kitorang kat
Sungai Wang depan Maybank tu..Aku taktaw la tu jalan pe..hehehe...Beli kek pandan setengah kilo..Tulis happy birthday ma & wan..Mak aku punye burfday 4hb aritu..Kitorang memang selalu sambut burfday..Tapi antara family jela..Tak jemput orang lain pon..Bile dah sampai umah dekat pukul 6 lebih...Mandi jap pastu teros pegi order lauk kat kedai tepi umah aku ni..Dah tu banyak la plak masalah..Ikan kecik la,tinggal ikan bawal jela..Nasib baik abang tu dah selalu kautim ngan family aku..So die pon pegi beli ikan lain kat seberang jalan..Kul 8 baru siap sume..


Dah makan-makan..Its time to potong kek..Kebetulan plak kek yang aku beli tu sama kaler ngan baju abang aku pakai...huhuhu




0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.