0

RESAH...

Posted by Fiena on 11:19 PM
Arini agak banyak gak la keje...Ada blaja benda baru..So takde masa la nak mengelamun..Sampai waktu keje abis pon keje tak siap-siap lagi..Kena sambung minggu depan la plak..

Pastu time to makan-makan sebab anak cacing dalam perot ni dah banyak kali bunyi..Pegi survey-survey dulu pastu decided nak makan kat Chicken Rice Shop..Punye la ramai orang sampaikan pinggan takde orang kutip pon atas meja tempat kitorang duduk..So kena tukar tempat makan la..Masuk Johnnys..Tapi tak makan steamboat pon..Makan makanan yang set tu..Murah sket..huhu..Aku ngan wani makan Thai kueh teow sup..Sedap gak la..Tapi yang mencinye sebab banyak sangat taugeh..Kalau tugeh yang dah celur takpe la nak makan banyak-banyak..Ni taugeh mentah..Rasa loya dah tekak..Pastu makan eskrem plak..

Dah pukul 2.10 petang..Its time to masuk panggung!!Kitorang dah rancang lama nak tengok wayang..Pegi tengok citer Nur Kasih The Movie..Sedih gak la..Tapi aku ngan Wani ada gak gelak..huhu..Sebabnye Adam jadi tak hensem bile dah tue..Jauh sangat beza mukanye..

Malam ni tibe-tibe rasa sunyi sangat-sangat...Rasa kesunyian,kesepian,kehilangan...Jeles gak benonye tengok orang-orang jalan-jalan ngan couple masing-masing..Aku gak yang kesorangan..Ada pakwe kena kebas..huhu..Tinggallah aku sendirian skang ni..Nak bercinta lagi rasa dah serik..So skang aku nak kawan jerk ngan sume orang..Nak bercinta pas kawen..Macam lagi best kan??






0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.