0

SEMINGGU YANG TAK DIDUGA

Posted by Fiena on 6:40 PM
Yuhuuuu.....Aku kembali lagi ngan entry baru..Minggu ni aku dah start keje..Ari pertama keje kena banyak belajar pasal PO,DO,INVOICE dan yang seangkatan dengannya...Tapi takde plak orang order barang aritu...Oleh itu aku pon dengan senang-lenang pegi melepak kat tempat Wani..Bergosip la..Ape lagi..Tapi bergosip pasal kenangan dolu-dolu..Banyak benda yang besh jadi masa kitorg skolah dulu..Kenangan tu sume memang aku takkan lupakan..Tapi yang pahit-pahit tu takmo la ingat..Wat sakit ati jerk...

Arini agak banyak jugak la keje..Dah nak balik pon ada keje dan orang call..Sebab tu la kot aku rase lapo bile balik keje..Semalam ok jerk..Tak makan malam pon..Skang dah dapt catch up la keje Purchasing Clerk ni..Tak la susah mane..Tapi pening sket tu a
da la bila salah tulis PO or barang lambat sampai..

Arini pon teruja gak sebab citer Nur Kasih The Movie dah kuar...Rase nak pegi tengok jerk..Tapi awal-awal ni mesti tiket banyak abis..Tapi kan nak pegi tengok ngan sape..Citer-citer camni takleh pegi tengok ngan laki..Takde feel...Dorang pon bukannye suke..Kalau ada yang pegi tengok tu mesti sebab cian kat awek..Kalau tak pegi kang awek majuk plak..huhu...Memandai jerk aku ni..Sebenarnye jeles kan orang tengok wayang ngan boyfren..


Citer pasal wayang ni teringat plak yang aku ni tak pernah tengok wayang ngan boyfren...Caye tak??Tengok wayang ngan laki tu pernah la..Tu pon sekali jerk..Dan orang tu cuma kawan bese-bese jerk..Skang pon kitorang dah tak contact..Kalau tengok ramai-ramai tu banyak kali la gak..Cian sungguh kat aku ni....






0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.