0

AKU...KEJE...OPIS

Posted by Fiena on 7:52 PM
Pagi semalam ala-ala siot sket sebabnye tepon-tepon orang sume takmo angkat..Pastu bile dah angkat tak macam nak kerek plak cakap ngan aku..Hangin betol..Aku cakap ngan penoh budi bahasa budaya kita..

First sekali rasa nak marah kat Miss Chan..Aku ni orang tengah jerk..Dah orang yang order tu banyak tanye,so aku pon banyak tanye la gak..Mesti la nak taw barang tu ngan detail baru la nak order..Rasa nak lempang jerk..Dah kena susahkan Wani..

Jauh beza peangai die ngan Catherine..Siap boleh gurau-gurau,gelak-gelak lagi..Kan bagos kalau sume orang camtu..Orang lain pon keje gak,tension gak..Ni orang nak bagi duit pon mau marah-marah..

Pastu yang majuk plak len..Aduh..Ape kes nak majuk ngan aku??Aku lemah betol orang nak majuk-majuk ni..Aku ni takde bakat nak pujuk-pujuk orang..Aku pujuk sekali dua je..Kalau tak jalan gak,aku wat taktaw jerk..huhu

Dah abis marah-marah,terkantoi plak sebab intai orang..Aduyai...Malu siot....Tu la..Gatai lagi duk intai anak orang...Tapi arini dah berani cakap-cakap..Ok la kan?Kate satu opis..Mesti la kena cakap-cakap walaupon takde keje yang boleh wat same-same...heeeeee


0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.