2

PEKAN + KAWEN + LCD

Posted by Fiena on 12:03 PM
Ni bukan nak citer pasal aku nak kawen tp orang lain..Pagi2 tadi aku n my sis pegi Pekan untuk mencuci-cuci mata dan cari baju kurung le..Dah tak taw nak pakai baju kurung yang mana 1..So kami pon pegi la membeli di sana sebab kat sana murah sket dari Kuantan nih..Jalan punya jalan punya jalan, jumpa la baju kurung murah..Memang murah..30 hingget jerk..Tapi saiz aku ni takde plak yang cantik-cantik..Jalan lagi jumpa la..Yang ni banyak sket choice..Ada 2 yang berkenan..Kain cotton tanah putih, bunga biru dan tanah itam bunga pink + putih kuning...Siap test lagi..Last-last pilih yang kaler itam coz nampak ceria sket..

Pasni nak membzkan diri ngan mengikat towel wif reben..Ni untuk cenderahati pihak pengantin pompuan..Pas ikat nak gam ngan munge plak..Beli reben ngan gula-gula gak kat Cowboy Batu6..Kat bandar dah puas cari tapi takde pon..Rupa-rupanya kat Batu6 ni ada..Banyak plak tuh..Senang hati coz takyah pegi bandar lagi..

lebey kurang camni la..ada butterfly tapi kaler purple

Arini kalau ada rezeki boleh la trime LCD dari my bro..Die beli yang baru dan aku dapat la yang die guna dlu..Leh guna PC la nanti..Say gudbye to my lappy...Jangan majuk-majuk ye..Bukan saya tak sayang awak..Awak dah banyak berjasa pada saya..Tapi perlukan yang lain untuk menjamin masa depan saya..ekekek...

LCD masa depanku..

2 Comments

ZaKiAh HaMzAh says:

HOHOHOHOHOHO..... :P


pe yg ko hohoho keyah??

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.