3

AKU MEROYAN KER??

Posted by Fiena on 12:08 AM
Uuuuuwwwwwwwaaaaaaaaaaaaa....Nape ntah rasa sdey jerk ni...
Menci la ngan perasaan camni..
Sebenarnya i @ me @ myself baru je
TERputus CHENTA ngan Mohd Zulkhizal Bin Zakaria..
Aku yang nak sume ni..Tapi bila dah jadi rasa SDEY + EPI..
Kawan aku tanya sdey + epi tu camne??
Aku kate ko takkan paham sebab ko takde perasaan..lalalala
Epi sebab dah penat,die takkan berubah..
Sdey sebab still sayang..

Tapi lepas putus pon aku still mesej die..
Dan die plak still balas mesej aku..
Ape ke namenye tu??Orang dah putus still boley mesej-mesej ker??
Wakakaka...Mesti korang kate kitorang ni GILER MEROYAN...
Aku tak nak mintak peluang lagi..
Cuma menunggu takdir yang telah tertulis..
Orang selalu cakap kalau dah jodoh tak ke mana kan?

Atau perlu ke aku move on ngan orang lain sedangkan ati ni pada die?
Aku tak nak main-mainkan ati orang..
Sebab aku taw camne rasanya..
Love is so complicated..





3 Comments

ZaKiAh HaMzAh says:

hohoho...aq thu sape kwan ko 2...lalalalala...*toink...toink*


dia dah kawin dah...jemput la ke rumah dia 26/11/2011 ni..


dah lama taw..congrats for u..

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.