0

BLUR......

Posted by Fiena on 1:00 PM
Hajat di hati nak update blog ni..Tulis la pape yang best...Tapi blur plak...Puas dah cari bahan kat google...Tapi rasa kosong jerk...Nape eh?Baca novel pon rasa blur-blur jugak walaupon jalan citer tuh menarik...Tapi still lagi paham dan boleh masuk dalam kepala la...

Ada 1 novel yang aku dah abis baca tapi belum di ulas kat sini..Karya Aisha Hamiza...Novel ni setebal 702 muka surat...Agak lama untuk dihabiskan daripada novel yang lain..Tajuknye Kau Milikku..Citer tentang kawen paksa..Tapi ni paksa yang terpaksa..Paham tak ape aku merepek nih??Kalau tak paham sila wat-wat paham ye...



Hero dan heroin nih dah kenal dari zaman sekolah lagi..Heronye Fezrull Faizal dan heroinnye pula Dizyan Farhana..Faizal n the gang nih suke sangat membuli Dizyan sebab Dizyan ni chubby..Adakah panggil Dizyan ni hyppo?Yang awek Faizal ni a.k.a Ku Zhetty panggil Dizyan ngan panggilan dugong...Sangat kejam la..Aneeq salah seorang geng Faizal paling kuat membuli Dizyan tapi dia buli Dizyan tu ada makna...Apa maknanye??Korang kena baca sendiri...Malas nak citer lebey-lebey..Aku suka baca citer kawen paksa nih sebab nanti dorang akan sedar yang dorang sama-sama dah jatuh cinta..Jalan citer yang akan wat dorang jatuh cinta tuh yang best..Cuma ada kelainan sket la novel nih sebab heroinnye debab..Selalunye heroin tuh mesti la cantik..Menjadi idaman setiap lelaki...ewahh....

Aku tak pernah pon mimpi nak dapat laki macam citer dalam novel...Sebabnya laki-laki nih sume x wujud..Susah nak jumpe yang perfect macam dalam novel..Ada jugak yang tak perfect tapi boleh berubah 360 darjah sebab perempuan..Dalam realiti ada ke sume tuh?Kalau ada aku tabik spring la...Aku bukan nak cari yang perfect sebab aku sedar diri aku yang banyak sangat kekurangan dan kelemahan..Aku cuma mencari seseorang yang boleh paham jiwa aku..Yang paham perangai kasar aku..Kadang-kadang aku tak bermaksud pon nak berkasar tapi mungkin sebab aku dah bese camtu ngan kawan-kawan..I'm sorry..

0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.