0

MAJLIS KAWEN & TUDUHAN PALSU

Posted by Fiena on 2:32 PM
MAJLIS KAWEN
Hohohoho...Suda brape ari tidak meng'update' blog nih..Bz sket..
Jumaat petang dah ada kat Kemasik untuk majlis sambut menantu cousin aku..Majlis pihak pompuan dah lame berlangsung..Skang ni majlis untuk pihak lelaki a.k.a cousin aku la..Ujan plak tak henti-henti..Malam tuh aku kena sediakan bunga pahar dan souviner untuk tetamu yang datang..Punya la banyak..Sakit gak la pinggang sebab asyik duduk je..11.30 malam baru balik homestay..Pukul 10 pagi baru bangun tido..ekekek...Sabtu tuh pengantin diraikan dalam ujan..Sekejap lebat,sekejap renyai-renyai,kadang-kadang tak ujan..Memang baju kena ujan la + asap orang yang masak kat belakang umah..Sorang-sorang dah takde bau perfume..Yang paling cute adalah kek pengantin..Cousin kitorang yang wat CUPCAKE nih..Kaler merah + putih..Kaler tema majlis nih..

amik dari jauh jerk..

TUDUHAN PALSU
Tuduhan palsu??Ape tuh??Kalau ikotkan bley la disamakan ngan FITNAH kan?Bley saman malu tak kat orang yang wat tuduhan kat kite tuh?huhuhu....Sebab dah muak + bosan ngan tuduhan-tuduhan yang tak berasas tuh..Dah banyak kali nafikan tapi orang tuh tetap ngan tuduhan die..Mekasih la sebab tak percayakan orang yang bernama NOR SHAFINA ni..Ramai lagi orang yang percayakan saya......


0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.