0

INTERVIEW dan MERAJUK

Posted by Fiena on 2:50 PM
INTERVIEW
Hohoho....Pagi tadi pegi interview kat Pahang Technology Recources..Debo gak la sebab dah lama tak pegi interview..Aku sampai tepat pukul 10 dan dah ada beberapa orang yang tengah isi borang..Aku pon amik borang dan isi dalam bilik khas untuk orang interview...Lama jugak la tunggu..Kul 11.30 baru nama aku kena panggil..Soalan-soalan yang ditanya tuh berkaitan ngan syarikat die la..Boleh la jawab..Muka penemuduga tuh sebijik sebuntat ngan lecturer aku masa kat poli dulu..Macam Puan Nurul Huda..Lagi la puan interview tuh tengan mengandung..Memang nak sama..Cuak gak tengok muka die..Tapi aku lebey pandang muka puan sorang lagi tuh..Yang tuh lebey friendly la..Die kate aku ada diploma dan kalau ada rezeki nak masukkan aku dalam jabatan IT..So dari sekarang awak kena banyak membaca pasal teknologi maklumat..Die tanya pasal hobi aku..Aku kata aku suke baca ape-ape je..Dalam internet lagi la suka..Selalunya awak baca ape? Saya suke tengok gadjet-gadjet terkini..Chewah...Ayat nak sedap..Padahal buka FB,Blog,baca gosip-gosip artis...kuikuikuikui...Bohong sunat..Takpe kot...

MERAJUK
Semalam rasanye aku banyak kali majuk ngan orang..Ngan orang yang tak seharusnya aku majuk..Bley ke?? Seminggu dua ni memang rasa sensitif sket la..Nape kite perlu majuk ye? Penting ke majuk ni dalam perhubungan? Tak kire la kawan atau boyfren..Kalau majuk pastu ada orang nak pujuk takpe..Ni kadang-kadang orang tuh tak taw pon kite majuk ngan die..Last-last kite gak yang makan ati..Sangat penat camni..Hurmm...


0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.