0

MR POPO dan MR LALA

Posted by Fiena on 9:03 PM
Weee.....Cam tak caye je skang ni..Nape?Yela...Skang dah kena start wat report,majuk-majuk,pegi dating,bermesej-mesejhan..Rasa macam malas pon ada benonye..hehehe...Gatai betol la..Masa single nak kapel...Masa kapel nak single..Tu la lumrah idup...

Mesti korang tertanya-tanya kan sape tu MR POPO dan sape tu MR LALA??

Kite start ngan MR LALA dulu la..MR LALA is my new ehem-ehem...Lala is short form from LANCER..My Lancer's name is Ayie..Tu orang panggil die la..Nama betol ada la..Aku kate kat Zakiah nama die macam nama kampung..hehe..Jahat betol..Tapi Zakiah kata takde la kampung pon..Ada nama lain yang lagi kampung..Tapi aku takleh sebut la kat sini kan..Nanti jadi kontrobasi plak..yuhuuu

Jom kite citer pasal MR POPO plak..Tapi Popo ni aku takleh nak citer banyak sebab aku pon tak taw sape die benonye..He is my dream guy..Seorang yang baik,agak pemalu gitu,comel (pada pandangan aku la..)..Dan yang paling penting die boleh tarik aku untuk teros pandang die tanpa jemu dan bosan...Ewahhh...Tapi masalahnye dah sah-sah aku ni tak layak ngan die..Sedihnye.....





0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.