0

MACAM-MACAM HAL...

Posted by Fiena on 4:14 PM
Halluuu...Sudah sekian lama tak menjenguk dan mengupdate blog kesayangan aku ni..Bukan bz sangat tapi bila dah balik keje,dah sampai umah jadi malas...Malas nak wat pape..Lagi pun asyik ada benda je yang nak dibuat..hehe

Semenjak tak update blog ni takde pape yang best sangat pon...Khamis ritu pegi dating ngan pakweku yang kurus itu...kikiki...Marah beno die aku panggil die camtu..Relax la..Tu dikira panggilan manje ye sayang..Lepas balik keje petang tu abang wan kol ma bagitaw umah die kena masuk pencuri...Ma aku ni bese la..Mana bley dengar berita-berita hot..Mesti lelah punye..Kitorang pon teros gerak pegi umah die...Abis sume barang kemas ngan henset orang..Pintu grill memang abis kena kopak...Bilik utama dah jadi macam tongkang pecah...Bersepah-sepah giler...Kira nasib baik jugak la sebab barang-barang berharga lain tak kena kebas...Dan yang paling bersyukur anak-anak takde kat umah...So wat report jela..

Takot la skang ni...Macam-macam hal ada...Dunia ni dah tak selamat...Kesian kat anak cucu nanti...

0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.