0

TORPEDO dan CINTA KONTRAK

Posted by Fiena on 6:40 PM
Hey ya....Setelah sekian lama tak menjenguk blog kesayangan aku ni arini jenguk dan update la..Agak malas nak update dan buka internet benonye..Nape ntah..Maybe ari mood tak baik ni la yang mengganggu gugat idup aku..wahahaha...

Skang ni kan rasa geram jerk kat makhluk-makhluk yang suke wat muka comey secara spontan...Rasa nak cubit-cubit jerk pipi tuh...Wat lawak yang tak brape nak cerdik la..Wat muka innocent la..Aduhai....Sabau je le...Tapi masalahnye yang wat muka-muka comey tuh aku tak kenal...Dan kebanyakannye lelaki..Kalau tiba-tiba aku pegi kat orang tu cubit pipi die mesti die ingat aku ni tak betol..kikiki...

Semalam plak tiba-tiba je mak aku ni tanya soalan cepu emas..Perkk...Terkedu, terkaku, terdiam, terbisu aku...Tanya pasal aku skang ni berkawan ngan sape?Ngan orang yang dulu lagi ke?Wahai semua kaum kerabat keluargaku, ketahuilah bahawa aku sedang berkawan ngan seseorang yang baru yang berasal dari negeri penyu...hehehe...Bukan tak nak bagitaw semalam tapi terkuzat...Tiba-tiba je soalan tuh keluar macam torpedo...Harap-harap ada la yang sudi membaca blog ni dan citer ni sampai ke mak aku..huhu

Kelmarin aku baru je abis baca citer Cinta Kontrak oleh Nurul Ain Syuhada..Klik sini untuk baca sinopsis..Mula-mula baca kat penulisan2u je...Pastu rasa best suruh le akakku si kaki novel tuh beli..So memang tak rugi la baca...Jalan citer die tak berat dan sangat funny...Cicak kubing cap ayam brand a.k.a Daniel Franz...Tu la nama hero die...Heroin die Airysh yang sangat gangster walaupun pakai tudung labuh..Sangat suke ini citer sebab still ada pegangan agama yang kuat walaupon dua-dua watak ni gila-gila...



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.