0

POSE + BESDAY

Posted by Fiena on 7:03 PM
Hye sume....Isnin ni kite dah nak start pose...Alahai...Dah nak masuk bulan ramadhan dah...Sekejap je rasanye tahun ni...Tup-tup pose...Pastu Raye...Pastu masuk bulan 10...Umo pon makin meningkat...yuhuuu...

Pose tahun ni macam tahun-tahun lepas gak la...Bertiga je kat umah...Kadang-kadang berdua je...Balik keje pasti aku akan shopping kuih-muih kat bazar ramadhan...Tahun ni port aku kat tepi stadium...Sebabnye dah keje kat lain kan...Tahun lepas selalu singgah kat tepi Giant...Tapi yang merunsingkan aku ni adalah nak parking katne??Dah sah-sah le parking penoh...huhu...Pastu jalan mesti jem lagi terok dari skang....Sabau jela Fiena....Tahun lepas sambut raye wif sumone...Tahun ni pon wif sumone...Tapi orang yang berbeza la...Berbeza sangat-sangat la....

So gaji pasni akan ku simpan dan jaga lebih rapi untuk shopping raye + duit raye untuk anak-anak buah dan sepupu-sepapat...Baju raye dah ada sepasang....Mau cari lagi sepasang...Encik Dear, boley tak sponsor satu baju raye kat kitee?hehehe....Aritu dear ada pelawa kan?Tapi kite segan la...Dalam ati tuh nak sangat-sangat...Atau pon dear nak bagi hadiah besday sebagai ganti?Besday kite kan selang dua ari je...Jimat la duit dear sebab boley sambut skali....yeahhh....Cam seronok jerk tahun ni kan?

Masuk bulan sepuluh, ada sorang lagi Geng13 akan melangsungkan perkahwinannye dengan orang yang tersayang....Semoga segalanye akan berjalan dengan lancar la ye Zakwan dan pasangannye...Insyaallah kalau takde aral yang melintang patah membujur lalu Shafina ni akan sampai nun di utara sana...Tanah tempat ku menimba ilmu dan berjumpa ngan Geng13 yang tersayang....Perlis!!!Here i come!!!



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.