0

TERKEZUT MAK!!!

Posted by Fiena on 10:27 PM
Ari ni aku dapat satu kejutan dari orang tersayang...Memang besh giler ar kejutan die tuh..Bikin aku punya jantung copot..Terima kaseh banyak-banyak..Rasa nak melompat je bila taw..Bukan selalu dapat kejutan ni kan?Dan disebabkan kejutan tuh la mood aku teros berubah..huhu

Kat opis plak tak banyak keje minggu ni..So di kesempatan itu la aku menculik laptop dan broadband Cik Salmah untuk di bawa ke opis..Hilang la kejap kebosanan aku tuh..Tapi maybe sampai akhir bulan ni je kot..WJP 830 pon akan diangkut juga ke sana..Suka la tuh WJP nak jadi orang KL smule..Dan pasni si Suria plak menjadi mangsa aku...Vroomm...

Seronok dengar dak opis dapat interview keje kat gomen..Murah rezeki die..Pagi-pagi lagi orang yang interview tuh tepon bagitaw interview pertama dah lulus..Datang untuk interview kedua plak..Semoge awak dapat la keje tuh yerk..Bagi la sket badi tuh kat saya...hehe



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.