0

BERCHENTA vs BERKAPEL

Posted by Fiena on 12:15 PM

Ape beza berchenta ngan berkapel??Pada pandangan korang ada beza tak?Pada aku macam takde beza..Kalau dah berchenta tuh mesti la secara automatik kite berkapel..Or ada ke manusia-manusia ni yang berchenta tanpa berkapel?Kapel tuh macam menaiktarafkan hubungan dari status single ke girlfren or boyfren orang..Camtu la kot..Pastu masa berkapel tuh la kite perlu berchenta..Tapi ada je yang berkapel tanpa ada feel pape pon..Juz want to try test..huhu

Aku plak dah alami dua-dua frasa tuh..3x baru cukup syarat...hehehe..Dan 3x tuh jugak la aku down..Tapi rasa macam dah lali..Kite yang amik risiko nak berchenta so kite kena la siap sedia trime segala yang akan berlaku..Contohnye family tak setuju,pasangan kite curang,atau pon tibe-tibe pasangan kite tuh hilang tanpa dikesan..Aku ni mulut jerk kate serik..Tapi dalam ati rasanye tak serik pon..Yela..Takkan nak tunggu jodoh datang bergolek depan mata kot?Kena la usaha sket..

Dan aku harap untuk yang ke4 ni berjalan ngan lancar la walaupon aku sendiri rasa ragu-ragu..Untuk sahabat sejati aku,thanx la sebab bagi banyak nasihat yang boley buka mata aku ni..Last skali bak kate pepatah,kalau takot dilambung ombak,jangan berumah di tepi pantai..Tapi umah aku takde pantai pon..Ada tali air jerk..Tuh pon jauh sket..huhu..



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.