2

MOOD TERBANG MELAYANG~~

Posted by Fiena on 8:30 PM
Salam cik blog...Arini kite takde mood sangat-sangat...Macam-macam perasaan ada kat dalam ni...Tapi yang paling banyak sedey la...Sedey nape??

Pertama kite sedey sebab setiap kali kite couple mesti dia takleh nak percaya kat kite...Nape ye??Kite ni muka penipu ke?Dari dulu sampai skang mesti si dia tuh ada masalah nak percaya kat kite...Kite cuma cakap benda yang jujur...Kite pon tak nak tipu-tipu dia...Nape benda ni slalu jadi kat kite ye?Kite heran sangat-sangat...Kite ni tak layak ke untuk dipercayai?Teruk sangat ke kite ni?Kite bukan jenis yang suka curang...Kalau kite dah suka orang tuh,orang tuh jela dalam ati kite...Kite dah tak ingat pon bekas-bekas tupperware tuh sume sebab kite dah ada dia...

Kedua plak sebab orang lain yang wat hal kite pon terlibat skali...Ngan kite skali kena...Jahatnye sangat ke kite ni?Kite takde niat pon nak wat camtu...Maaf sangat-sangat kalau terasa...Memang kite ni berat mulut...Kite susah nak cakap...Kalau time kite moody lagi la payah kite nak cakap...Nak wat camne...Dah kite ikot perangai orang tuh...

Skang ni kite rasa nak lari je dari Kuantan nih...Biar sume orang boley idup senang...Takde yang terasa,takde yang marah-marah lagi...

2 Comments

ZaKiAh HaMzAh says:

meh ler ke cni...johor sedia menanti...yuhuu...lalalalala...*toink..toink*


toink...toink...

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.