0

AAK...

Posted by Fiena on 8:46 PM
Arini dari pagi lagi dah menyakitkan jiwa raga ati perasaan aku..Sebabnye asyik terjumpa ngan driver yang bawak kete slow giler lah...Dah taw pagi-pagi ni orang rushing nak pegi keje..Dia boleh plak bawak kete macam makan angin tepi pantai tuh...Berangin-rangin jerk ati aku nih...Hahahaha...Patotnye ari jumaat ni kena la bersabar...Senyum sokmo...Tapi aku tak pon...

Pastu ada la plak sorang mamat kat bbm ni tegur..Benonye dah 2,3 kali gak la duk tegur aku...Time mood aku elok aku layan la..Time takde mood memang la jawab nak tak nak jerk..Huhuhuhu...Tak layan teros kang kata kite ni sombong plak kan..Nak dijadikan cerita la..Dia tanya aku ni dah ada boypren ke blom?Aku jawab le takde...Dah memang takde kan?Pastu tetiba nak kata aku ni memilih sangat...WTF la....Ko tak kenal aku,suka suki cakap aku camtu..Aku pon sound jela camtu..Dah tu tetiba nak kata kena terima teguran orang,jangan ego sangat...WTF lagi..Apa kena mengena ego ngan teguran orang ngan jawapan aku tu??Aku cakap benda yang betol aje..Then tetiba dia kata "saya bukan nak jadikan awak gulfren saya pon..Saya dah kawen"...ADA AKU KISAH??Aku ke yang tersua-sua nak bbm ngan ko?Bukan aku yang cari pasal pon..And then dia remove aku...WHATEVER....Aku pon tak hadap nak berkawan ngan orang macam ko la...Bangga sangat la tu jadi manager??Eja MANAGER pon salah..


Itu salah satu pantang larang aku..Paling tak suka orang yang tak kenal aku tapi judge aku macam-macam..Apa akan jadi kalau benda yang sama berlaku kat korang or orang yang sibuk duk judge orang tu?Sakit ati tak?By the way,aku tak la memilih sangat cari pasangan..Tapi pengalaman yang lalu buatkan aku rasa aku perlu memilih sket la..Bukan la nak cari yang kaya sangat..Tapi at least idup die dan keje die tu dah kukuh...Boleh jamin masa depan aku kalau aku ditakdirkan ngan dia......

0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.