0

KOSONG...

Posted by Fiena on 9:24 PM

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Ni sebahagian dari lirik lagu Kosong..Ala..Yang Najwa Latif nyanyi tu...Lagu ni ok la sket dari cinta muka buku tuh...hehehe...Peminat Najwa Latif jangan marah ye...Terutamanye besfren aku..Si zakiah tu ler..Aku ngan dayah ni memang tak bape minat ngan dak Najwa ni..Kitorang prefer Yuna dari Najwa..Tapi zakiah ni selalu la nganjing lagu Yuna yang 'ini tidak adil...tidak adil'..Dia kate nak adil pegi la mahkamah...hehehe...Klaka jerk makcik tu...

Tapi bukan tu yang aku nak citer skang...Cuba tengok lirik lagu Kosong tu betol-betol..Besar maknanye tu untuk seseorang yang down dan nak up balik..Selama ni aku taw nyanyi jerk..Arini tetibe rasa nak tengok lirik die betol-betol..Sebabnye aku menjumpai sesuatu..Tarikh orang tu buka muka buku baru adalah tarikh lahir aku yang ke 23..Masa tu aku kat KL..hurmmm..

Tak nak fikir jauh-jauh dah..Sebab rasenye aku epi camni walaupon ada la kejelesan sket..Aku pon ada kawan-kawan yang rajin layan perangai buruk aku ni..Kat ofis memang mental la sebab budak-budak ofis memang bley geng..Kat umah mental kalau ada adik aku..Kat YM plak mental sebab CF ngn zakiah and dayah..Kat BBM pon bley mental..hehehe...



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.