0

KAWAN vs "KAWAN"

Posted by Fiena on 9:04 AM
Halluuu....Its been about couple of weeks tak update blog...Bz lorh skang ni..Maklum le uruskan keje sensorang..Haish..Tapi benefitnye tetap sama..Takde yang berubah...

Arini pagi-pagi dah nak update blog sebab semalam memang ingat nak update tapi ada plak yang mengganggu..So nak corat-coret la kat sini sket..Nak citer pasal ape ye?Banyak benonye citer..Kebanyakannye yang agak sdey la..Huhuhuhu...Hmm...Kite citer pasal kawan la dulu...Rasanye a few of manusia-manusia ni sume tak paham maksud sahabat..Pastu bila something jadi mula la nak menyalahkan orang lain..Tak nak komen lebih-lebih la pasal ni...Takot diri aku sendiri pon sebenarnye ada salah tapi tak nampak..

Skang plak dalam proses lupakan orang..Rasa baru je lagi hilangkan nama orang dalam pale otak ni..Tapi skang kena wat lagi...Hahahaha...Cian sungguh sapienah ni..Selalu suka ngan orang yang salah..Tapi yang kali ni tak susah sangat kot.. Sebab baru je lagi kan..



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.