0

SUPRISE COMMENT

Posted by Fiena on 9:55 PM
Yelloowww....Tetiba datang rajin nak update blog skang ni..Hahahaha...Bese la kan..Kena ada mood nak update citer nih..Tu pon kalau ada citer nak update..Kalau takde memang takde update la kan...Ape punye banyak takde daaa aku nih...

Nak citer sesuatu yang mengejutkan la dulu...Pas sign in blog nih, aku tetiba nak tengok komen-komen yang dulu punye kat sume entry ni...Pastu ada 1 komen yang tak dijangka...Tarikh komen tu 5 bulan yang lepas..Tapi skang aku baru perasaan...Betapa lamanya tak update and jenguk blog ni..Memang suprise giler la tengok komen..Dan aku rasa aku taw sape yang tinggalkan komen tu...Orang yang dalam entry tu...By the way En Komen, saya dah lama taw tarikh awak nak menikah sebelum awak rajin sangat nak komen entry tu...Dan saya tak rasa pon nak pegi or tengok awak dari jauh..Tak pernah terfikir...Apa yang saya fikir ni sume adalah takdir...Pape yang kite pernah cakap or buat dulu Tuhan ada untuk membalasnya...Nak tengok tak komen tu? Kat bawah ni yep...





0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.