0

AFTER 5 MONTH

Posted by Fiena on 5:27 PM
Wahhh...Betapa lamanya tak menjenguk blog nih...Tetiba tengok layout die dah lain..wakakaka...Dah 5 bulan x update...Nape tak update??Sebab not in mood to corat-coret...Dan tengah duk mengarang-ngarang ayat laptop plak bley padam...haiyoo...Nasib baik tersimpan dalam draft...Tak yah nak karang balik...

Sebenarnye banyak yang terjadi...Yang bestnye pergi melaka dengan zakiah ngan dayah..Melawat baby adam iaitu baby kepada juwita dan zaid...Dah jadi mak orang dah kawan aku sorang tu...Pastu ada la terjadi kes yang agak menyakitkan ati antara kawan-kawan yang sebelum ni rapat..Tetiba disebabkan 1 gambar nih jadi tunggang langgang persahabatan kitorang...Okey...Tak mau citer lebih-lebih...

And then Selamat Pengantin Tak Berapa Baru untuk seseorang...Kawennye tahun lepas but tahun ni baru aku dapat taw...Semoga berbahagia la...Dengarnya dah pening-pening bininya tu...Sangat jeles bila taw perkara ni jadi...Bukan jeles apa..Jeles sebab dia dah berbahagia...Tapi aku still lagi mencari...

Thanx to Mr BBM sebab faham apa yang aku rasa...Tak jemu-jemu layan perangai buruk aku nih...Still kawan ngan aku even aku selalu cari pasal...hehehehe...Sorry ye MU5...Wa salute sama lu...

Okey...Nak balik suda...Bubbye...



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.