2

TAKDE CITER SANGAT PON

Posted by Fiena on 9:11 AM
Arini Khamis 8 September 2011....Ada ape ngan tarikh arini?Sebenarnye takde pape yang special pon...Saje nak mention jerk...

Takde pape yang best sangat la minggu ni..Itu pasal le aku tak hupdate blog...Malam semalam je terkena serangan gastrik...Padan muka ngan diri sendiri...Sape suruh tak makan...Sampai berpeluh-peluh dibuatnye...Nasib baik ada lagi ubat gastrik yang aku amik kat klinik dulu...Rasa die umang aih...Tak sedap walaupon ada rasa berangin sket...Pas telan makin rasa tak sedap...So aku pon minum air manis tuk ilangkan rasa pahit tuh...Pastu makan sket nasi impit yang jiran bagi pagi semalam...

Si kurus aku plak boley gelak bile aku kate makin banyak cakap makin sakit perot ni...Hampeh tol pakcik nih...Wat ayat majuk sket baru taw takot...Minggu ni die keje malam...So tak dapet la jumpe die...Masa untuk aku pon kureng sket la...Takpe Dear...I tak kisah sebab U tak lupe kat I...Sesibuk mne pon U still mesej and call I nak tanye kabo...Gud boy...Bukan macam sesetengah orang sampai nak tanye kabo awek sendiri skali sehari pon payah...Bila awek nak clash mula la menyaso...Nak salahkan awek sebab tak paham diri die...Kalau tak taw cara berchenta, jangan la berchenta...Menyakitkan ati orang jerk....Bubbye!



2 Comments


hahhahahahhaha...saya suke ayat awk yg akhir2....sangat2222 suke!!!!!


hahaha....ayat 2 universal yep..

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.