0

...MIXED...

Posted by Fiena on 9:29 AM
Hello guyz...Suda seminggu tak ber'blog'ging....Rasa malas + takde mood...Sebabnye?Ntah la...Macam memang takde mood la senang citer...

Ati tengah susah skang ni...Modd pon swing jerk...Sebabnye si kurus jauh...Tak dapat nak contact...Windu bangat ni...Dah la besday nak dekat dah...Takde plak teman...Ntah-ntah die pon sambut besday ngan ikan duyung...hehehe...Aku cuma harap die selalu ingatkan aku, selalu rindukan aku...Jangan pernah lupakan aku yep...Harap-harap jugak die tak jadi pindah Bintulu...Nanges la aku kalau die pindah sana...Susah mau pegi dating...huhuhu

Minggu ini plak minggu terakhir la Cik Wani bekerja sama tempat ngn aku...Die dapat keje baru...So kena la pindah kan...Harap-harap sumenye berjalan ngan lancar...

Akhir bulan depan aku and da geng akan kembali ke negeri Perlis...Tempat tanahku menimba ilmu bersama Geng 13...Perginya kami di sana untuk memeriahkan majlis perkahwinan Zakwan di Kuala Perlis...Tak sabo nak jumpe korang sume!!!

0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.