2

JALAN-JALAN PERLIS part 3...

Posted by Fiena on 11:40 AM
Haaaa...Nak sambung part 2 semalam...23hb a.k.a Ahad a.k.a ari yang kami tunggu-tunggu ni...Kul 7 baru bangun..wakaka...Aku ngan keyah siap-siap awal sebab budak boboy ni kate nak tumpang mandi...Malu kot nak mandi umah wan tu...Maklum le ramai orang...Tak sempat keyah siap lagi boy dah sampai...Gelabah la minah tu pakai tudung...Cian plak...hehehe...Ku sangkakan boy tak mandi lagi rupenye dah siap...Dah tu siap sarapan lagi kat sane...So die nak amik kemeja die yang keyah gosok...Pakai camtu jerk..

Lupe plak nak citer pasal kawan kami sorang lagi tu...Dayah...Die
ada kursus sabtu tu...Pastu ada kenduri plak kat umah apiez boyfren die...So gerak lambat la sket...Dorang singgah tido kat perak dulu sebab dah penat...Paginye baru gerak ke perlis...Bley plak die lupe jalan nak g perlis...huhuhu...Sabo jela makcik tu...Kitorang cadang nak jumpe kat kangar sebab nak cari hadiah...Masuk la Kayangan Square...Tempat lepak-lepak zaman dulu...Rindu gilos...Rindu kopok lekor depan the store...wahahaha...Pastu teros gerak ke umah wan sebab masing-masing dah lapo tahap gaban..Sampai sane tros serbu makan..Gelak-gelak, amik gambo...Kat kul 1 pengantin pon sampai...Sempat la amik gambo ngan pengantin skali...

Pukul 3 lebey kitorang gerak ke poli...Tu memang destinasi yang penting
selain dari kenduri wan...Situ la tempat menimba ilmu..Situ la tempat kami Geng13 jumpa...Rupe-rupenye makcik-makcik dan pakcik-pakcik tuh dah pakat nak wat suprise besday party untuk aku...hahaha...Memang aku tak pikir langsung...Terharu sangat-sangat...Siap ada hadiah lagi...Beria aku marah keyah sebab membazir..Padahal barang tu untuk aku...Thanx ye korang sume...

Pastu salin baju kat pusat islam sebab nak gerak ke padang besar la plak...Bukan nak borong sangat...Saje cuci-cuci mate...Rindu tempat pemborongan tu...hehehe...Aku sempa
t gak sambar blouse...Tergoda ngan tawaran makcik tu...Keyah pon beli skali..Boy siap beli bear beso bagai..Balik tu nampak roundabout beso pasal chuping...Semangat berhenti tepi jalan sebab nak amik gambo...Kete-kete yang lalu siap hon lagi...wakaka...Tapi peduli ape...Janji puas ati..Nanti sambung lagi la...Ada banyak lagi nak citer nih...






2 Comments


hohoho...seronookkkkk sangatttt!!! malu jerk kena hon...tpi AAK???? hee...simpan bantal aq bg 2 bek2 k...klu rindu aq...peluk jerk bntal 2..!!! :)


heeee....bantal tu still wangi...

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.