0

JALAN-JALAN PERLIS part 1...

Posted by Fiena on 3:20 PM
Ello sume...Memanf lame giler la tak update blog...Sebab takde yang menarik pon...So jadi amat-amat malas...Skang baru ada citer baru..weeeee

Ari jumaat minggu lepas aku mau berjalan-jalan plus mau pegi kenduri kawen Geng13 di Perlis...So aku singgah di KL dulu...Bese la...Berjimba-jimba jap bersamsa-sama kawan tersayang...Bas ke KL pukul 9.30 pagi...Dah rase seronok la sebab nak jumpe kawan-kawan kan...Sampai kat karak ada la plak mangkuk tingkat cina tue sebelah aku ni jatoh kat kaki...Aku pon tengok jela...Tup-tup rase panas jerk kaki aku...Rupenye kuah kari die dah tumpah...Abis sudah kasutku dan beg...Rase mau lempang-lempang jerk cina tu...Sabi jela...Die pon teros lap kaki ngan beg aku...Say sorry...Aku angguk-angguk jerk...Memang ilang dah mood masa 2...

Sampai pekeliling tros pegi tandas...Basuh kaki yang melekit-lekit nih...Ada gak pikir...Kari apakah itu??Tapi nak wat camne kan...Bukan kite mintak pon...Redha jela...Kena tunggu plak keyah dan boy amik aku pas solat jumaat...Agak lama jugak la...Tapi takpe...Dah ada orang nak amik tu pon kire bersyukur sangat-sangat la...Akhirnye dorang sampai dan teros gerak ke TBS..Dalam LRT tu pon dah bising-bising...Maklum le dah lama tak jumpa...Last jumpa taun lepas...So malam tu kitorg tido kat Kajang 2...

Siang tu puas gak la round-round The Mines sebab budak dua ekor tu belom cari hadiah kawen wan lagi...Sampai lenguh kaki aku ni...Tu la gatal sangat pakai heels...Bau pon dah masam-masam...Last-last hadiah tak beli...Pegi makan pizza..Kat luar plak ujan lebat giler...Ngan ribut-ribut bagai...Malam tu pegi karoke...3 jam wooo....Memang perit la tekak...Tapi puas ati...Sampaikan lagu inggeris pon kitorang balun...Malam tu tido kul 3 pagi...Bagun kul 6 pagi..weeee...Rabak mata...



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.