2

JALAN-JALAN PERLIS part 2...

Posted by Fiena on 10:47 AM
Ok...Kite nak sambung untuk part 2 plak...Keesokkannye plak 22hb kitorg siap-siap nak pegi pudu plak...Bas ke Perlis pukul 1.30 petang...Pagi tuh boy ngan abang wan amik aku ngan keyah kat hotel...Dorang bawak kitorang pegi sarapan...Kedai tu ramai giler customer...Maybe sedap kot...Nak tunggu meja pon lama...Pastu dapat tempat duduk, order air...Makanan kena amik sendiri...Self service hokey...Aku amik roti telur ngan air milo je...Budak keyah ni amik nasi lemak, roti telur ngn air milo...Masa nak amik telur rebus untuk keyah tibe-tibe telur tuh jatuh dalam sambal nasi lemak...opppsss....Sori...Tak sengaja jatuhkan...Nasib baik baju tak kotor...Breakfast pagi tuh di sponsor oleh abang wan...Thanx ye...

Seterusnye kami gerak ke TBS...Nek LRT ke pudu...Sampai sana dah 12 lebey...Lepak-lepak, amik duit, makan-makan buah sementara tunggu bas gerak...Akhirnye bas pon sampai...Kitorang nek bas Seri Maju kalau tak silap la...Lupe sudah...hehehe...Bas tu punye la lembab macam siput...Sabo jela...Mula-mula nek bas si boy ni tido dulu...Maklum le penat berkaroke...Pastu si keyah...Dan kemudian turn aku plak...Tido rasa dah lame...Buke mata tengok baru sejam lebih bas gerak...Rasa macam dah lama jerk perjalanan tu...Bila tiga-tiga dah bangun, mula la bising dalam bas tuh...Ngan perut yang laponye...Bas baru je bagi signal nak masuk perhentian sebelah Gantang...Kami-kami ni dah sibuk pakai kasut...Macam la bley jadi orang yang first turun...wakakaka

Perut pon dah kenyang...Time untuk sambung tido...Sampai kat kangar lewat dari jangkaan..Dekat pukul 10 baru sampai....Kawan si boy ni dah lame menunggu nak bagi kunci kete...So its time to cari tempat bermalam...Kitorang nak tido kat kuala perlis..Bile dah jumpe hotel, bukannye nak mandi...Letak beg tros cari tempat makan...Yumm...Jumpe zakwan ngan farhana kat tempat makan tu...Dorang bagi makan kek kawen..Pastu pegi lepak-lepak kat tepi jeti...Len dah rupanye...Gelap gulita jerk...Sambung part 3 plak ye nanti...


2 Comments


yuhuu...kenangan paling seronok dlam idop aq...4 hari bersama ko...boy...dayah n apiez!!! suke ngat part yg sbuk2 nk pkai ksut mase trun kat bukit gantang!! hahaha...mcm budak2 memasing...x sedar dri tol... :P


hahaha...kan lapo gler ms tu...peduli ape..

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.