0

KELAKAR KEEEEE

Posted by Fiena on 10:08 PM
Haaaa...Today is 16th January 2013....Haaaa....Bermakna tahun ni umo aku 26...wakakaka...(Eh...Padahal dah lama masuk tahun baru) Kelakar giler kot...Tapi lambat lagi eh...Dekat ujung tahun baru masuk 26 taw....Hehehehe...

Okkkkk....Nak citer sesuatu yang agak memalukan la arini...Agak memalukan ke??Memang memalukan ponnnn....Nak taip ni pon rasa butterfly in my stomach lagi...Padahal dah lama kot benda ni jadi...

Al-kisah...Kat ofis tadi ada la makhluk Allah ni nak pinjam pc...Nak buka emel...Nak tumpang print teros...So aku yang tak lokek ni (perasan jap) bagi la pinjam...Dah selalu kot pinjam...Lagi pon satu ofis kan...Pc tu pon hak syarikat...Dan tidak disangka-sangka makhluk ni baca la kertas contengan jalanan aku atas meja...Aku ni memang suke conteng-conteng kertas...Macam-macam la aku tulis...Al-kisahnye lagi...Aku tulis 'sentap ngan _ _ _ _ _ ' Makhluk ni baca la..Dan tetiba makhluk ni sebut nama die sendiri...Memang ngam-ngam la kan...Choiiiii...Sepantas kilat aku tarik kertas tu buang dalam tong sampah...Jiran sebelah ni dah tersengih-sengih baik punyer la kan...(Hampeh punye jiran) Muka aku ni dah panas...Memang dah agak bertukar jadi merah...Rasa nak lari pecut 100 meter jerk...Hahahaha...

Untuk pengetahuan incik makhluk...Memang saya sentap ngan awak pon...Benonye dah banyak kali pon...Tapi malas nak layan perasaan sangat...Sebab bukan dapat ape pon kalau sentap beria kan...Lagi pon awak dah tolong saya aritu...So saya abaikan jela...Peace....

Lagi satu citer kelakar...Jadi kat umah plak...Al-kisahnye...Anak sedara aku ni...Si Farhan citer kat ibu ngan toknye...Die masuk persatuan kompang kat sekolah...Nak taw sebab pe die masuk??Sebab nanti biler achik kawen (aku ler tu) senang sket...Die boleh mintak tolong ngan kawan-kawan die...Jauh beno la budak tu pikir...Dah tu bleh plak petik nama aku...Kan aku ada abang...Tak nak plak die petik nama Sopi...Pastu die ingat umo aku ni 29...Hamboi-hamboi...Aku tak setua tu lagi yep...Pastu tetibe pikir...Ni petanda ke hape...Hahahaha...Relax-relax...Akan tiba saatnye nanti....Tunguuuuuuuuu



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.