0

KELIRU

Posted by Fiena on 2:54 PM
Allooo...Bler tengok balik entry blog ni dah lama rupanye tak update...Sebulan lebih dah...Hihihihi...Malas nak mengarang skang ni..Lagi pon takde benda yang menarik tertarik nak citer...Ni pon sebab dah tak taw nak watpe...#Padahalkejebelambakjerk

Ni nak citer pasal keliru...Sape yang keliru?Ape yang dikelirukan?Bila jadinye keliru ni?Kenapa keliru?Jeng...Jeng...Jeng...

Dalam dilema kot..I'm on my way to throw jauh-jauh makhluk tu dalam otak + hati...Tapinye bler dah nak ok, makhluk tu macam nak dekat balik jerk...Ayark....Lebih kurang seminggu kot tak contact each other...Kemudian bermula ngan sesuatu benda...Kemudian lagi bermula balik peristiwa macam dulu...Makhluk tu ok plak...Dan kemudian macam rajin mencari aku...Macam je...Tak taw la betol ke tak...Kalau salah kang malu jerk...

Keliru ni plak bler adanye makhluk lain yang nak masuk dalam otak + hati ni..Acaner ni??Kadang-kadang rasa macam nuetral...Takde feeling kat mana-mana makhluk...Kadang-kadang rasa nak dua-dua...hahahaha...Tamak kan?Actually bukan tamak...Cuma keliru...Tak pasti...Kang ada wat keje giler cari makhluk ketiga...Amacam??Best gak tu...Tapi yang bezanye, makhluk yang baru ni tak taw lagi feeling aku ni..Nak bagi hint pon macam klaka jerk...Harap makhluk tu paham la...Sebab makhluk ni tak bape nak betol sangat...Hihihihi...So untuk makhluk yang baru ni, JANGAN selalu wat muka comel sangat...Sebab tu kelemahan saya...




0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.