0

SENTAP MAK NOKS....

Posted by Fiena on 7:16 PM
Hellop...Tinggal beberapa hari je lagi kite nak sambut raya..Tapi feel raya still takde...Camne eh?Aku pon tak taw la nape..Persiapan dah banyak siap..Biskut raya dah siapkan 3 jenis..Ada 2 jenis lagi yang tinggal..Raya pertama tema coklat cair...Raya kedua tema ungu...Tapi dua-dua baju cam hampeh jerk rasa...huhuhuhu...

Petang tadi ada sesuatu yang menusuk di kalbuku...Dah lama tak lawat page orang...Then melawat la petang tadi...Tetiba nampak sesuatu...PICTURE itam putih...Congrats la untuk awak and isteri...Dah nak jadi papa pon...Sentap la gak hati ni...Bukan jeles ke apa...Cuma die dah dapat cari kebahagiaan die...Tapi aku still tercari-cari...Semoga korang bahagia la yep...Saya cuma dapat doakan dari jauh je..

Raya ni tak amik cuti pon...Cuti ngan apa yang diberi jerk...Sebab lepas raya nak kena cuti..Kawan and cousin kawen..Pasni ni kalau nak cuti gak kena unpaid leave ler...Sebab cuti pon dah abis..Ok la..Dah nak masuk waktu berbuka ni...Malam ni nak sambung wat biskut raya plak..Bubbye..



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.