0

MIZ GILOS....

Posted by Fiena on 8:23 PM

Its about 5 days i dont update my luvly blog...hehehe..TERspeaking london la plak malam ni...Maklum le ati ngan jiwa tengah tak berapa nak elok...Macam-macam la jadi...

Esok cuti...So malam ni boleh la duduk relax-relaxkan badan...Terasa penat,lesu dan tak bermaya sungguh arini...Nak kate banyak sangat keje tuh tak la sangat...Tapi ada la keje untuk dibuat...Mungkin sebab tak sahur kot...Makan masa berbuka kureng selera...Tak taw la ape yang tak kena ngan diri aku ni...

Takkan rindu sampai jadi camni kot??Hahahaha...Kelakar la fiena...Awak wat lawak antarabangsa taw...Tapi rasanye first aku kuarkan air mata aku ni sebab rindukan orang...Selalunye kalau rindu pon setakat sedih giler vavi la...Takde la sampai kuar air mata...Dear...U jahat taw...U wat air mata i kuar...Terasa sunyi...Ahad ritu sempat la gak die call sebelum naik offshore semula..Tu pon sebab die balik umah kawan die nak amik barang tertinggal...Hajatnye nak jumpa aku tapi aku plak tak sihat masa tu...So pendam jela..Cian kat die...Die pon ada citer yang die cakap-cakap ngan gambo aku...Lawak la u Dear...Tapi i terharu gak...

Perasaan berchenta kali ni lain sangat dari yang sebelum-sebelum ni...Nak citer pon tak taw camne...Tapi memang lain..Ada satu perasaan halus yang idup dalam ati ni...Tiba-tiba terjiwang la plak...hahaha...Chow...



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.