0

WALLAWEI.....

Posted by Fiena on 5:36 PM

Malam semalam pegi makan kat Tanjung Api...tempat nelayan...bnyak gerai kat situ..mintak nasi goreng pattaya sebab dah tak taw nak makan ape..banyak giler nasi goreng tuh...dan semestinya tak abis makan..gerai tu plak pasang citer HAQ..yang Zulhuzaimi (pelakon peberet aku nih) n Adi Putra berlakon tuh..tayang kat astro first...tapi sempat tengok sket jerk..best gak citer tuh..


Pas makan aku pegi jalan2 kat D'Muda Midtown Esplanade..cuci2 mata tengok gerai2 kat situ..macam2 ada..tup2 aku tersangkut ngan 1 baju nih...aku pon beli la...rm15 jerk...murah saje..tu yang excited nak beli..

Arini plak pegi jalan2 kat ECM...malas nak pegi Kuantan Parade sebab dah sah2 orang ramai situ..selok tengok artis...huhu...tujuan keluar arini nak cari kain untuk ma n nak beli sandal..masuk Vincci tros jumpa yang berkenan di hati...pilih saiz tros beli...sangat2 puas ati ngn sandal tuh...x penah lagi beli sandal camtu..sebabnye my mom dah sound cuba la beli sandal yang lain sket..sume sandal fesyen yang sama...adoiyai..............




0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.