0

FUHH.....

Posted by Fiena on 12:53 PM
Setelah sekian lama tidak membuka blogku ini..Bila buka TERbaca post2 lama yang agak menyakitkan hati..So aku membuat keputusan untuk membuang segala post tersebut..Aku update n upgrade blog ni kasi chantek n cun sket..Rasa2nya dah puas hati kot..Benonye jeles nengok blog orang..Tu yang buka balik blog lama nih..

Skang pukul 1 suda..Mau tengok citer filipina..Tajuk die MISS YOU LIKE CRAZY..John Llyod Cruz dan Bea Alozonzo jadi hero n heroinnya..


Heronya Alan yang dah 4 tahun bercinta ngan gadis idaman die la bernama Daphene..Terjumpa ngn heroinnya Mia di sungai ketika menaiki feri..Si Mia ni suka luahkan perasaan die ngan menulis pada batu..Alan ni dah 2 kali kutip batu yang ditinggalkan oleh Mia..Dari situ la dorang berkenalan dan Mia tak taw yang Alan dah berpunya..Bermula la konflik..Berjumpa dalam masa 3 hari dan boleh jatuh cinta...(ada ke??)
Mia larikan diri ke Malaysia..G KL tuhh...Kat kl Mia bercinta ngn Mir iaitu Hans Isaac,duda beranak 1..5 tahun Mia dan Alan pendam rasa..Tapi bese la kan citer camni..Mesti happy ending setelah menempuh pelbagai dugaan dan cabaran..Korang tengok la sendiri citer ni..Malas nak terang panjang lebar...huhu



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.