0

RUMUSAN UNTUK 5 MINGGU ~~

Posted by Fiena on 1:08 PM
Hallu...hahahaha....Pape pon jom gelak dulu...Nape nak gelak?Sebab dah lama tak update blog...Citer memang banyak...Banyak sangat benda yang berlaku lately...Ada yang epi..Ada yang sedey...Tapi nak citer yang epi jela..Yang sedey sume nak masukkan dalam tong sampah...Ok tak?Kite citer ape yang kite ingat jela yep..Sebab banyak sangat rasanye...

Raye dah abis..Dah seminggu lebey kot...hikhik...Masa raye tu memang takde feel la..Banyak sangat kejadian yang jadi...Baju tak best,biskut raye pon macam tak bape jadi,raye ke2 pon tak best sebab bersadai kat toilet maran...Bukan cirit-birit ok...My Daytona sakit...Agak lame masuk spital..Memang rugi la tak dapat beraya kat Mentakab..Sebab kat situ jela tempat yang kitorg nak beraya...Ni pic raye family aku..


Bulan syawal ramai la yang wat open house...Dalam masa open house tu ada la terjadi sesuatu yang tak diduga..Agak terkejut la..Tapi menggembirakan aku..Ni je yang aku nak petik..."Orang kate tepuk sebelah tangan tak berbunyi..Tak sangka plak tangan lagi sebelah ada dekat je.." Hmmmm...Kalau ada yang tak paham tu wat-wat paham jela..Tak leh berterus-terang sangat...Kang tak pasal-pasal kena marah..hihihi...

Syawal tu jugak la ramai yang berlumba-lumba nak dirikan masjid,bertunang...Congrats to all of you...Semoga bahagia selalu...Majlis yang sempat aku pegi masa Nut kawen dan Nat tunang...Hahahaha...Ni orang yang berlainan taw...Panggilan je sama...

Nut Tawen @N9

   Nat Tunang @Jengka 11

Dalam pada seronok-seronok tu ada lagi yang menyeronokkan...Dapat surat exam dari SPA...Exam tu minggu depan..29hb September untuk jawatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat...Yang klakanye aku tersalah tengok tarikh...Ingatkan semalam...Nasib baik tak pegi semalam...hihihi...Harap-harap sumenye berjalan lancar...Ohh...Lupe...Besfren aku pon dapat panggilan exam ni...Sama-sama la kite usaha yep Cik Keyah...Doakan kami......



Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.