0

BURFDAY and JAWAPAN

Posted by Fiena on 9:51 AM
Salam sume...Last update 23 September...Muahaha...Today is 25th October 2012...So i'm turn into 25 years old today...Tapi time ni blom kuar lagi dari perot...Tepat jam 10.50 pagi baru ler Nor Shafina Bt Mohamed Safian lahir...Thank you mom and dad...Kerana kalian aku idup kat dunia ni dah 25 tahun..Walaupon besday taun ni macam tak bape best...Tapi ada sorang sahabat ni kate,bersyukur la ada orang ingat besday awak...Yup...Awal-awal lagi dah dapat wish dari zakiah dan dayah...Besday in advance katenye..Takot tertido...hehehehe...Takpe la kawan-kawan...Awal ke lambat ke...At least u ollz ingat besday i...Taun lepas u ollz wat suprise kat i ollz masa dalam poli...Sangat-sangat terkejut and hepi...

Tepat kul 12 ada makhluk Allah ni wish skali ngan JAWAPAN...He's the first one actually...Walaupon jawapan die macam tak bape nak paham dan tak bape nak menjawab soalan pon benonye tapi saya terima seadanya...Dan saya nak awak taw, saya sket pon tak tergugat ngan jawapan tu hokey...Takde kesan pon kat hati ni..Sebabnye saya takkan senang-senang nak give up...Saya pon dah jadi macam awak sket-sket..Dah macam kering pon ada gak..Selagi status awak tak bertukar selagi tu saya ada harapan...Peace...

Hepi Burfday untuk diri sendiri...Semoga sentiasa di bawah lindunganNya...Dimurahkan rezeki...Dikurniakan kesihatan yang baik selalu...Sentiasa gembira...Tabah hadapi dugaan...

 



0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.