0

SENTAP MAK NOKS....

Posted by Fiena on 7:16 PM
Hellop...Tinggal beberapa hari je lagi kite nak sambut raya..Tapi feel raya still takde...Camne eh?Aku pon tak taw la nape..Persiapan dah banyak siap..Biskut raya dah siapkan 3 jenis..Ada 2 jenis lagi yang tinggal..Raya pertama tema coklat cair...Raya kedua tema ungu...Tapi dua-dua baju cam hampeh jerk rasa...huhuhuhu...

Petang tadi ada sesuatu yang menusuk di kalbuku...Dah lama tak lawat page orang...Then melawat la petang tadi...Tetiba nampak sesuatu...PICTURE itam putih...Congrats la untuk awak and isteri...Dah nak jadi papa pon...Sentap la gak hati ni...Bukan jeles ke apa...Cuma die dah dapat cari kebahagiaan die...Tapi aku still tercari-cari...Semoga korang bahagia la yep...Saya cuma dapat doakan dari jauh je..

Raya ni tak amik cuti pon...Cuti ngan apa yang diberi jerk...Sebab lepas raya nak kena cuti..Kawan and cousin kawen..Pasni ni kalau nak cuti gak kena unpaid leave ler...Sebab cuti pon dah abis..Ok la..Dah nak masuk waktu berbuka ni...Malam ni nak sambung wat biskut raya plak..Bubbye..



0

POSE....

Posted by Fiena on 10:50 PM
Hye allzz....Lama giler tak update blog...Ada la dalam 2 bulan...Bese la...Alasan yang sama akan digunapakai...Bz dan malas...Kalau nak ikot citer tu memang banyak...Tapi malas...Takde mood dah skang nk berblogging..

Bulan ni bulan pose...Tinggal 10 ari saje lagi pose...Persiapan??Baju raye takde lagi...Ada je yang nak sponsor tapi takmo la..Kasut raye ada, beg raye ada..Haaa.....Yang penting tepon raye dah ada...Lama dah simpan duit nak tukar tepon...Sampai jugak hajatnye...Lain yang nak dibeli lain yang dapat...Bese la tu..Idup aku memang camtu...Suka yang lain tapi yang lain dapat...Jarang sangat dapat apa yang aku suka...Macam gak orang...Eh....Silap topik dah ni..

Semalam dah beli barang-barang untuk wat biskut raye...Cadangnya ada 5 jenis..Tapi tak taw la kan kot-kot tetiba bertambah plak klu ada barang lebih..Malas la nak senaraikan jenis-jenis biskut tu...Nanti dah wat biskut tu baru kite tunjuk hokey...

Hokey la..Nak tido dah...Lemau jerk rase...Macam rindu kat orang jerk ni...Bubbye..



Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.