0

AAK...

Posted by Fiena on 8:46 PM
Arini dari pagi lagi dah menyakitkan jiwa raga ati perasaan aku..Sebabnye asyik terjumpa ngan driver yang bawak kete slow giler lah...Dah taw pagi-pagi ni orang rushing nak pegi keje..Dia boleh plak bawak kete macam makan angin tepi pantai tuh...Berangin-rangin jerk ati aku nih...Hahahaha...Patotnye ari jumaat ni kena la bersabar...Senyum sokmo...Tapi aku tak pon...

Pastu ada la plak sorang mamat kat bbm ni tegur..Benonye dah 2,3 kali gak la duk tegur aku...Time mood aku elok aku layan la..Time takde mood memang la jawab nak tak nak jerk..Huhuhuhu...Tak layan teros kang kata kite ni sombong plak kan..Nak dijadikan cerita la..Dia tanya aku ni dah ada boypren ke blom?Aku jawab le takde...Dah memang takde kan?Pastu tetiba nak kata aku ni memilih sangat...WTF la....Ko tak kenal aku,suka suki cakap aku camtu..Aku pon sound jela camtu..Dah tu tetiba nak kata kena terima teguran orang,jangan ego sangat...WTF lagi..Apa kena mengena ego ngan teguran orang ngan jawapan aku tu??Aku cakap benda yang betol aje..Then tetiba dia kata "saya bukan nak jadikan awak gulfren saya pon..Saya dah kawen"...ADA AKU KISAH??Aku ke yang tersua-sua nak bbm ngan ko?Bukan aku yang cari pasal pon..And then dia remove aku...WHATEVER....Aku pon tak hadap nak berkawan ngan orang macam ko la...Bangga sangat la tu jadi manager??Eja MANAGER pon salah..


Itu salah satu pantang larang aku..Paling tak suka orang yang tak kenal aku tapi judge aku macam-macam..Apa akan jadi kalau benda yang sama berlaku kat korang or orang yang sibuk duk judge orang tu?Sakit ati tak?By the way,aku tak la memilih sangat cari pasangan..Tapi pengalaman yang lalu buatkan aku rasa aku perlu memilih sket la..Bukan la nak cari yang kaya sangat..Tapi at least idup die dan keje die tu dah kukuh...Boleh jamin masa depan aku kalau aku ditakdirkan ngan dia......

0

SUPRISE COMMENT

Posted by Fiena on 9:55 PM
Yelloowww....Tetiba datang rajin nak update blog skang ni..Hahahaha...Bese la kan..Kena ada mood nak update citer nih..Tu pon kalau ada citer nak update..Kalau takde memang takde update la kan...Ape punye banyak takde daaa aku nih...

Nak citer sesuatu yang mengejutkan la dulu...Pas sign in blog nih, aku tetiba nak tengok komen-komen yang dulu punye kat sume entry ni...Pastu ada 1 komen yang tak dijangka...Tarikh komen tu 5 bulan yang lepas..Tapi skang aku baru perasaan...Betapa lamanya tak update and jenguk blog ni..Memang suprise giler la tengok komen..Dan aku rasa aku taw sape yang tinggalkan komen tu...Orang yang dalam entry tu...By the way En Komen, saya dah lama taw tarikh awak nak menikah sebelum awak rajin sangat nak komen entry tu...Dan saya tak rasa pon nak pegi or tengok awak dari jauh..Tak pernah terfikir...Apa yang saya fikir ni sume adalah takdir...Pape yang kite pernah cakap or buat dulu Tuhan ada untuk membalasnya...Nak tengok tak komen tu? Kat bawah ni yep...





0

AFTER 5 MONTH

Posted by Fiena on 5:27 PM
Wahhh...Betapa lamanya tak menjenguk blog nih...Tetiba tengok layout die dah lain..wakakaka...Dah 5 bulan x update...Nape tak update??Sebab not in mood to corat-coret...Dan tengah duk mengarang-ngarang ayat laptop plak bley padam...haiyoo...Nasib baik tersimpan dalam draft...Tak yah nak karang balik...

Sebenarnye banyak yang terjadi...Yang bestnye pergi melaka dengan zakiah ngan dayah..Melawat baby adam iaitu baby kepada juwita dan zaid...Dah jadi mak orang dah kawan aku sorang tu...Pastu ada la terjadi kes yang agak menyakitkan ati antara kawan-kawan yang sebelum ni rapat..Tetiba disebabkan 1 gambar nih jadi tunggang langgang persahabatan kitorang...Okey...Tak mau citer lebih-lebih...

And then Selamat Pengantin Tak Berapa Baru untuk seseorang...Kawennye tahun lepas but tahun ni baru aku dapat taw...Semoga berbahagia la...Dengarnya dah pening-pening bininya tu...Sangat jeles bila taw perkara ni jadi...Bukan jeles apa..Jeles sebab dia dah berbahagia...Tapi aku still lagi mencari...

Thanx to Mr BBM sebab faham apa yang aku rasa...Tak jemu-jemu layan perangai buruk aku nih...Still kawan ngan aku even aku selalu cari pasal...hehehehe...Sorry ye MU5...Wa salute sama lu...

Okey...Nak balik suda...Bubbye...



Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.