2

JALAN-JALAN PERLIS part 4 + mengarut jap

Posted by Fiena on 9:56 AM
Haaa...agak lama tidak menghupdate blog ni...Sebab agak malas walaupon banyak berlaku semenjak dua menjak ni...Ok la...Nak sambung sket jalan-jalan Perlis tu...Tergantung plak citernye..

Malam tu kitorang siap-siap nak balik KL semula..Bas pukul 9 or 10...Tak ingat sudah...hehehe...Tiba-tiba keyah cakap bas yang kitorang nek tu bas dua tingkat...Mak oiii....Aku seram dah dengar....Sebab seumur idup ni tak pernah naik bas 2 tingkat...Takot giler...Cuak pon ada...Klaka plak rase...Dalam bas tu amat-amat sejuk...Awal-awal lagi dah tutup aircond..Pale ni plak sakit...Tambah ngan gegar tayar bas sebab aku ngan keyah duk belakang skali...huhu..Sampai KL subuh...Penuh ngan bangla je pudu tu..Pagi tu breakfast kat McD..Pastu jalan kaki ngan beg-beg yang berat nak ke TBS plak..Muke sekor-sekor memang busuk la..Dah sampai TBS abang wan plak amik...Cian die..Boy anta aku ngan keyah kat masjid UPM untuk siap-siap sebab nak pegi Mines sekali lagi...Dayah pon nak join..Sempat gak nek bot...Lepas setel sume jalan-jalan dah time aku nak balik plak...Bas aku kul 5.30..Flight keyah kul 8 kot..Tapi flight die delay plak..Tamat sudah perjalanan kami....

Ape yang aku nak mengarut ni yep?hehehe...Semenjak dua menjak tiga menjak ni aku rajin balik masuk chat room...Ramai gak la yang aku add...Tapi kebanyakannya sama je ngan laki-laki sebelum ni...Ape yang same tu rasanye takyah la aku citer..Nanti mengaibkan orang plak..Kadang-kadang teringat gak kat sejarah-sejarah lama...huhuhu...Sebagai contohnye ada la pakcik ni kate kat aku jangan nangis-nangis sebab air mata aku ni untuk hari AKU NIKAH...Tengok betol-betol ye ayat tu..Sebabnye die bakal bernikah ngan orang lain...Tu pasal la die sebut hari aku nikah..Bukan ari kite nikah...Kat situ patotnye aku dah alert...Tapi nak wat camne kan...Lampi sangat..Semalam pon kuar ngan atok die duk tanye-tanye pasal si kurus..Rimas benonye..Port die lepak pon same jerk ngan si kurus..Tak mustahil la satu ari nanti aku bley terjumpe si kurus...Aku harap aku bley wat bodo je kalau nampak die...Doakan la yep....

Copyright © 2009 .....PERIHAL TENTANG..... All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.